Överläkare, Kirurg, Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare, Kirurg, Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober.

Vi erbjuder

Dig ett arbete på ett sjukhus med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare.
Kirurgkliniken bedriver kirurgisk verksamhet i Oskarshamn och Kalmar. I och med att en av våra kirurger i Oskarshamn går i pension har vi nu utrymme för nyanställning vid kliniken. I Oskarshamn finns en operationsavdelning, kirurgisk vårdavdelning samt mottagning. Totalt på kliniken har vi mer än 200 medarbetare. I Oskarshamn utförs elektiv kirurgi som inte förväntas kräva intensivvård.

Vi söker

Dig som är specialistläkare inom kirurgi. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av mottagningsarbete och operationer. Vi fäster stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga och målmedvetenhet. Du bidrar till en effektiv verksamhet och ett positivt arbetsklimat inom kliniken. Du har svensk läkarlegitimation och speciallistkompetens i kirurgi.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård.
I Oskarshamn finns en operationsavdelning, kirurgisk vårdavdelning samt mottagning. Totalt på kliniken har vi mer än 200 medarbetare. I Oskarshamn utförs elektiv kirurgi som inte förväntas kräva intensivvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:109 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.