Överläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Överläkare. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Västerviks sjukhus blev nyligen utsett till Sveriges bästa mellanstora sjukhus av Dagens Medicin.
Vi är en engagerad klinik med ett stort engagemang och därför är vi väldigt stolta över att få vara med och bidra till denna utmärkelse.
Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete på en välfungerande arbetsplats. För våra 45 medarbetare är teamkänslan viktig.
Hos oss jobbar läkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, ortoptister, optiker, medicinska sekreterare och undersköterskor. Tillsammans arbetar vi mot samma mål för våra patienter. Vår vision är 'Patienten först i alla beslut vi tar'. vi ska erbjuda alla våra medborgare en komplett ögonsjukvård med hög tillgänglighet och effektiv specialiserad vård.

Vi söker

Två specialister inom Ögonsjukdomar varav en med mera placering på Oskarshamns sjukhus
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av allmän mottagning ( glaukom, diabetes, AMD etc ) och laserbehandling. Erfarenhet av barnoftamologi/strabismkirurgi är av stort intresse för kliniken

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken bedriver sin mottagningsverksamhet i Västervik, Oskarshamn och Vimmerby. Upptagningsområdet är norra Kalmar län med ca 120 000 invånare. Vårt uppdrag är att vi ger specialistsjukvård vid ögonsjukdomar vilket omfattar utredning/diagnostisering, medicinsk-kirurgisk behandling. Mottagningen är välutrustad med nya ögonbottenkameror och humphreyperimetri på alla tre orterna, OCT-kamera finns i Västervikoch Oskarshamn. På dag- och operationsavdelningen finns två operationssalar samt laserverksamhet. Det görs ca 1200 kataraktoperationer per år och ca 1600 intravitreala injektioner och ett par hundra polikliniska operationer. Vi har två medarbetare som utför glaukomkirurgi.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:11 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.