Överläkare/Specialistläkare, Kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare/Specialistläkare, Kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi erbjuder

Vi på kvinnokliniken, länssjukhuset i Kalmar erbjuder en tjänst som överläkare / specialistläkare. Vi arbetar i team och värdesätter samarbetet inom gruppen.

Vi söker

Vi söker en legitimerad läkare som är specialiserad inom obstetrik och gynekologi. Vi söker dig med bred gynekologisk och obstetrisk erfarenhet. Om du har ett specialområde är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken består av tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi.
Mödrahälsovårdssektionen bedriver verksamhet i form av graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning och ungdomsmottagning.
Den obstetriska sektionen inkluderar specialmödravård och förlossning. Vi förlöser från v 30+0. Förra året hade vi 1710 förlossningar. Vi har en väl utvecklad specialistmödravård samt ultraljudsmottagning för gravida. Till BB-avdelningen är en BB-hemvårdsmottagning kopplad. På Amandamottagningen tar vi hand om förlossningsrädda kvinnor.
Den gynekologiska sektionen har verksamhet i form av mottagning, vårdavdelning och operation inklusive dagkirurgi. Stor urogynekologisk verksamhet bedrivs. Vi opererar benign kirurgi samt även en del tumörkirurgi. Robotverksamhet startade hösten 2017. Cytostatikaverksamheten är väl utvecklad. Vi samarbetar med gynekologen i Linköping.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:44 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.