Överläkare/Specialistläkare Radiologen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Överläkare/Specialistläkare Radiologen. Välkommen med din ansökan senast den 13 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en välutrustad röntgenavdelning där du med specialistkompetens inom medicinsk radiologi kan arbeta brett. Förutom konventionell röntgendiagnostik och ultraljud utförs interventioner, DT, MRT, nuklearmedicinska undersökningar, mammografi ( innefattande både screening och kliniska undersökningar) samt bentäthetsmätningar. Vi dubbelgranskar samtliga undersökningar, ultraljud undantaget. Vi arbetar i team och värdesätter samarbetet inom gruppen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom medicinsk radiologi och vi värdesätter tidigare erfarenhet inom området. För att passa hos oss behöver du ett engagemang och intresse för ditt arbete och för att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider. Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi cirka 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 personer och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Som medarbetare här kommer du snabbt att bygga kontakter och nätverk på sjukhuset.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:50 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.