Övertandläkare inom pedodonti till Specialist- och sjukhustandvården Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Övertandläkare inom pedodonti till Specialist- och sjukhustandvården Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 10 januari.

Vi erbjuder

Som pedodontist inom specialisttandvården tar du emot remisser på barn och ungdomar från allmäntandvården, övriga specialisttandvården samt hälso- och sjukvården i Kalmar län. Pedodontin har ett mycket nära och utvecklat samarbete med barnmedicin, barnhabiliteringen och anestesikliniken.

Du är även konsulterande specialist för allmäntandvården och deltar i handledning av medarbetare som är under utbildning. På pedodontin arbetar två ST-tandläkare som har sin teoretiska utbildning på Tandvårdshögskolan i Malmö.

Om du är intresserad av forskning och utveckling finns det goda möjligheter till detta.

Vi söker

Du är en engagerad och målmedveten specialisttandläkare som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i lag. Vi tror på att tillvarata varje medarbetares kompetens till fullo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Pedodontin i Kalmar tillsammans med avdelningarna för bettfysiologi, oral kirurgi, protetik, oral radiologi, ortodonti, parodontologi och sjukhustandvård samt ett tandtekniskt laboratorium ligger samlat på Länssjukhuset i Kalmar. Samlokalisering på två klinkplan främja det goda samarbetet mellan avdelningarna. Vi är ca 75 medarbetare med en gemensam verksamhetschef och ämnesföreträdare inom respektive specialitet. Klinikens verksamhet präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:62 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.