Praktisk tjänstgöring för tandläkare Folktandvården i Oskarshamn/Högsby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Praktisk tjänstgöring för tandläkare Folktandvården i Oskarshamn/Högsby. Välkommen med din ansökan senast den 5 augusti.

Vi erbjuder

Du genomför din praktiska tjänstgöring hos oss på Folktandvården i Oskarshamn/Högsby under handledning som ger dig förutsättningar att få din tjänstgöring godkänd av Socialstyrelsen. Du får en introduktion till svensk tandvård kombinerat med den träning som du behöver för att kunna nå ditt mål - en svensk tandläkarlegitimation.

Vi söker

Du har ett beslut från Socialstyrelsen om att genomföra din praktiska tjänstgöring inom svensk tandvård. Du är därmed sedan tidigare godkänd i Socialstyrelsens övriga steg mot att få din svenska tandläkarlegitimation och har enbart kvar din praktiska tjänstgöring som sista steg på vägen mot svensk legitimation. Vi ser gärna att du efter din tjänstgöringsperiod har ett intresse att fortsätta arbeta hos oss inom Folktandvården i Kalmar län.

Som person är du ansvarsfull och utvecklingsbenägen med en vilja och förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi värdesätter en positiv inställning och en god samarbetsförmåga samt engagemang i arbetet.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Oskarshamn/Högsby ligger i norra delen av Kalmar län med närhet till kusten och är en klinik med två arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Vi är ett totalt arbetslag på 42 medarbetare.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:28 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Provanställning Anställningstid:Provanställning 2018-07-26 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.