Projektadministratör

Kalmar Länstrafik söker Projektadministratör. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Som projektadministratör vid Kalmar länstrafik har du att rapportera till styrgruppen för projektet med att utveckla vårt bokning- och trafikledningssystem för serviceresor (WinHast).
Du har att koordinera och ansvara för projektets administrativa del d.v.s. skapa stödrutiner, administrera informationsflöden och organisera och följa upp arbetet. Du har att vara projektledaren behjälplig och till delar så även agera ledande i vissa delprojekt.

Vi söker

Du har en akademisk examen inom samhällsvetenskap eller utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet från projekt med utveckling av mjukvara och användarupplevelser (UX-design) ses som meriterande. Som person krävs att man är noggrann och systematisk och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.
Arbetet innebär ett konsultativt arbetssätt såväl enskilt som i team då du kommer att ha ett nära samarbete med både medarbetare inom förvaltningen och externa aktörer.

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med filialer i Kalmar och Oskarshamn. För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.kalmarlanstrafik.se

-

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2019:1 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid 2019-02-01 till 2020-12-31 Sysselsättningsgrad:Visstid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuelll lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.