Proteskirurg Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Proteskirurg Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla artrospatienter.

Vi söker

Du är utbildad specialistläkare inom ortopedi.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

På Ortopedkliniken är vi drygt 30 medarbetare, varav fem överläkare som arbetar stationärt på kliniken. Vi har en bra bemanning på vårdavdelning och operationsavdelning och bedriver sedan 2004 en uteslutande elektiv ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vår inriktning är på ledprotesoperationer i höft och knä och vi utför c:a 700 ledprotesoperationer årligen. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Ortopedkliniken Oskarshamn har i olika mätningar under flera år rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Verksamheten bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande och stor gemenskap.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:79 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.