Prova-på tjänst Barnmorska

Västerviks sjukhus söker Prova-på tjänst Barnmorska. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Har du funderat på hur det vore att arbeta som barnmorska? Kom till Västerviks sjukhus och prova på!

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården för att säkerställa att vi kan erbjuda en professionell vård även i framtiden.

Nu finns möjlighet för dig som är sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare i karriären att specialisera dig som sjuksköterska genom att bli barnmorska.

Våra prova-på tjänster innebär att du under fyra månader arbetar i nära samarbete med en barnmorska.
Du får en inblick i yrket och vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst från första dagen. Under utbildningen behåller du sedan både din lön och alla andra anställningsförmåner.
( https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)

Vi söker

Vi söker dig legitimerade sjuksköterska som funderar på att ta ytterligare ett steg i karriären genom en vidareutbildning. Vi söker dig som innan detta vill prova på hur arbetet som barnmorska är.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län verkar genom att bedriva en välfungerande hälso- och sjukvård inom kvinnosjukvård, mödrahälsovård och förlossning.

Barnmorskor arbetar för kvinnors reproduktiva hälsa inom ett mycket brett verksamhetsområde, de träffar kvinnor under hela deras livscykel från den unga skolflickan till den åldrande kvinnan. Barnmorskan möter kvinnor & män, barn, ungdomar och vuxna, i sitt arbete med sexuell och reproduktiv och perinatal hälsa.

BB och förlossning
Hos oss arbetar barnmorskor, sjuksköterskor, läkare, barnsköterskor,och undersköterskor i ett team kring den nyblivna familjen. Vi har också tillgång till kurator

Mödrahälsovårdens uppdrag är att genom främjande och förebyggande insatser och identifiering av risker för ohälsa, bidra till god sexuell och reproduktiv hälsa samt minimera risker och sjuklighet för kvinnor och barn under graviditet, förlossning och spädbarnstid.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:5 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.