Prova-på tjänst Operationssjuksköterska

Västerviks sjukhus söker Prova-på tjänst Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Funderar du på att arbeta som specialistsjuksköterska? Kom till Västerviks sjukhus och prova på!

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården för att kunna säkerställa att vi kan erbjuda en professionell vård även i framtiden.

Nu finns möjlighet för dig som är sjuksköterska och som är motiverad att ta ett steg vidare i karriären att specialisera dig som sjuksköterska i operation.

Våra prova-på tjänster innebär att du under fyra månader arbetar i nära samarbete med en specialistsjuksköterska.
Du får en inblick i yrket och vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst från första dagen. Under specialistutbildningen behåller du sedan både din lön och alla andra anställningsförmåner.
( https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)

Vi söker

Vi söker dig legitimerade sjuksköterska som funderar på att ta ytterligare ett steg i karriären genom en vidareutbildning. Vi söker dig som innan detta vill prova på hur arbetet som specialistsjuksköterska är.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en verksamhet inriktad på narkos och bedövning, operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande, intensivvård, smärtbehandling samt produktion av sterilgods. För denna mångfald av arbetsuppgifter svarar c:a 150 medarbetare, som representerar en massiv kunskap och erfarenhet. Vår gemensamma målsättning är att ge våra patienter en vård kännetecknad av tillgänglighet, säkerhet och kvalitet.

Operations- och Intensivvårdskliniken är inriktad mot specialiteter som ortopedi, allmänkirurgi, bröstkirurgi, kärlkirurgi, urologi samt microinvasiv kirurgi.

Gyn-, öron- och ögonoperation samt endoscopienheten betjänas på jourtid.
På avdelningen finns en poliklinisk enhet som omhändertar polikliniska patienter.

På avdelningen finns personal som ansvarar för HLR-utbildning, katastrofutbildning, organdonation, medicinsk teknik, benbank, autolog blodtvätt, läkemedelshantering samt hygienrutiner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:3 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.