Psykiatrisjuksköterska BUP, Kalmar/Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykiatrisjuksköterska BUP, Kalmar/Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 21 december.

Vi erbjuder

Till bup öppenvård Kalmar/Oskarshamn söker vi nu psykiatrisjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Du får arbeta brett som sjuksköterska samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst.

Det finns också goda möjligheter till vidareutbildning. Alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning. På arbetsplatsen finns idag en sjuksköterskegrupp som innebär aktiv kollegial samverkan.
Som sjuksköterska på öppenvårdsmottagningen har du fokus på hälsa och hälsobefrämjande insatser och bidrar med vårdvetenskaplig kompetens på mottagningen.
Sjuksköterskorna arbetar med olika former av individuella kontakter, familjekontakter, föräldrautbildning, medicinuppföljningar, vårdplanering, registrering i kvalitetsregistret och samverkar på bästa sätt med såväl andra behandlare inom mottagningen som med vårdgrannar.
Sjuksköterskorna deltar också i övrigt teamarbete och träffar barn, ungadomar och deras familjer. På enheten arbetar vi efter att ha ett brett behandlingsutbud med individ och familjeinriktning utifrån olika teoretiska synsätt.

I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.

Vi söker

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning. Steg 1-utbildning i psykoterpi är meriterande.
Erfarenhet av kliniskt arbete med barn, ungdomar och deras familjer är önskvärt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Du som söker ska vara vara van vid att arbeta både självständigt och i team samt gilla kombinationen av barn/ungdomar och psykiatri.

B-körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar/Oskarshamn och Västervik/Vimmerby där Kalmar/Oskarshamn är den största mottagningen med ansvar för länets nio södra kommuner. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.
Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en psykiatri i framkant.

Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i bra lokaler centralt belägna i Kalmar och Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:85 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.