Psykolog alt annan kompetens inom första linjens psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog alt annan kompetens inom första linjens psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Du får arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du som har annan kompetens inom första linjens psykiatri arbetar tillsammans med psykolog i teamet. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är inslag i arbetet som vi gärna ser utvecklas mer.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet. Vi eftersträvar att olika kompetenser som arbetar med psykisk ohälsa sitter tillsammans på en hälsocentral.

Välkommen att skicka in din ansökan idag!

Vi söker

Leg. psykolog. Socionomexamnen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidareutbildning i steg 1, KBT och yrkeserfarenhet från vårdarbete är meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Välkommen att söka till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa på hälsocentralerna i Oskarshamn. Placering på Slottsgatans hälsocentral med samarbete med Blå kustens HC och Kristinebergs HC.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida kompetensen i primärvården. Vi söker nu vikarie till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa, när vår ordinarie psykolog ska vara föräldraledig. I teamet arbetar i dag flera yrkesegrupper ex läkare, sjuksköterskor psykolog och psykoterapeut

Vi har valt att samordna våra tre hälsocentraler. Syftet är att vara fler i teamet och ha större möjlighet till kollegialt stöd, handledning och utveckling och att vi tillsammans utvecklar vården för patienter med psykisk ohälsa.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:142 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.