Psykolog, Barnkliniken och Habiliteringen södra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog, Barnkliniken och Habiliteringen södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 25 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande uppdrag där du får vara med och hjälpa våra patienter till en bättre framtid. Ditt arbete är i många delar självständigt men du har ett nära utbyte med kollegor, andra yrkeskategorier och andra verksamheter.

Det tvärprofesionella arbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt och i detta bidrar du med den psykologiska kompetensen. Dessutom förväntas du medverka i arbetet kring verksamhetsutveckling. Du erbjuds både intern och extern handledning samt möjlighet till vidareutbildning inom verksamhetsområdet. I arbetsuppgifterna ingår utredning, bedömning, diagnostisering, behandling, rådgivning och stöd till patienter samt till deras familjer och övriga nätverk. Dessutom kommer du att arbeta med gruppverksamhet och utbildningsinsatser.

Som psykolog på barnkliniken har du nytta av dina goda kunskaper och erfarenheter av utvecklingsbedömningar. Du kommer stötta kollegor och föräldrar i vad som kan hjälpa barnet och därmed stimulera utveckling.

Vi söker

Du ska vara legitimerad psykolog med kunskaper inom neuropsykologi och KBT. Du har god kunskap och erfarenhet av utvecklingsbedömningar av barn. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga samt naturligtvis ett gott bemötande.
Vi ser att du har ett genuint intresse för neuropsykologi och vi vill att du aktivt deltar i utvecklingsarbete. I ditt dagliga arbetet kommer du få stöd av dina fem enfarna psykologkollegor inom habiliteringen. Psykologer tillsamans med läkare har regelbundna träffar, där diskuteras frågar gällande både bedömningar och diagnostisering.

Du behöver behärska följande åldersanpassade tester, vilka är Bayley, Griffith, WPPSI, WISC, Nepsy, Rey, ADOS m.fl. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Kalmar har 2 slutenvårdsavdelningar, mottagning, dagvård och barnakut, lekterapi och en sjukhusskola.

Habiliteringen i Kalmar är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Det finns ett bra samarbete mellan båda kliniker där vi med ett tvärprofessionellt arbetssätt och mycket teamarbete sätter barnets bästa i fokus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:11 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.