Psykolog, BUP Öppenvård Kalmar/Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog, BUP Öppenvård Kalmar/Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Till bup öppenvård Kalmar eller Oskarshamn söker vi nu dig som är leg psykolog med intresse och/eller erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer och sekreterare där du kommer att få vara med och utveckla barnpsykiatrin i Kalmar län.
Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt synsätt.

Det finns goda möjligheter till fortbildning och alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning.
Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant.

Du ska både självständigt och i team arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika professioner och ha kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar.
Vi har en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med gott klimat för diskussion och dialog utifrån olika professioner och inriktningar.
Vi är lokaliserade i bra lokaler centralt belägna i Kalmar och i Oskarshamn.

Vi söker

Kvalifikationer

Leg Psykolog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och om du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete.

B-körkort önskvärt.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Vi försöker värna om en hög kvalitet och ett helhetstänkande i arbetet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:68 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.