Psykolog inom Mödra- och Barnhälsovården

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog inom Mödra- och Barnhälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 10 februari.

Vi erbjuder

Som psykolog inom MBHV arbetar du med förebyggande hälsovård och behandlande insaster i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern. Fokus är barns psykiska hälsa och utveckling.
Du kommer regelbundet träffa BVH och MHV för konsultation och fortbildning. Du kommer också bedriva föräldrastöd, samspelsbedömning och behandling samt utföra barnutredningar på primärvårdsnivå.
I arbetet ingår även metodutveckling på olika nivåer (individ-grupp-samhällsnivå).

Vi söker

Du har ett stort intresse för förebyggande - och salutogent arbete och vill arbeta med flera "verktyg i verktygslådan".
Du har nära till skratt och har lätt att samarbeta inom och utom yrkesgruppen.
Som person är du kommunikativ, flexibel, pedagogisk och har lätt för att arbeta självständigt.

Du är legitimerad psykolog och får gärn ha fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete. Du har körkort.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker psykolog inom Mödra och barnhälsovård. Med placering i Vimmerby, Oskarshamn eller Västervik. Arbetsområde är norra länet.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsgrupp med 6 psykologer. Arbetsklimatet är öppet och utvecklande.
Du erbjuds regelbunden extern handledning och har goda möjligheter till fortbildning.
I Kalmar län är det alltid nära till havet och naturupplevelser som förhöjer livskvaliteten.

Vill du bli vår kollega?
Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:1 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.