Psykolog Mödrahälsovård och Barnhälsovård Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog Mödrahälsovård och Barnhälsovård Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 1 april.

Vi erbjuder

Som psykolog inom MBHV arbetar du med förebyggande hälsovård och behandlande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern. Fokus är barns psykiska hälsa och utveckling.
Du kommer regelbundet träffa BVH och MHV för konsultation och fortbildning. Du kommer också bedriva föräldrastöd, samspelsbedömning och behandling samt utföra barnutredningar på primärvårdsnivå.
I arbetet ingår även metodutveckling på olika nivåer (individ-grupp-samhällsnivå).

Vi söker

Dig som har ett stort intresse för förebyggande - och salutogent arbete och vill arbeta med flera "verktyg i verktygslådan".
Du har nära till skratt och har lätt att samarbeta inom och utom yrkesgruppen.
Som person är du kommunikativ, flexibel, pedagogisk och har lätt för att arbeta självständigt.

Du är legitimerad psykolog och får gärna ha fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till MHV/BHV-arbete. Du har körkort.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsgrupp med 6 psykologer. Arbetsklimatet är öppet och utvecklande.
Du erbjuds regelbunden extern handledning och har goda möjligheter till fortbildning.
I Kalmar län är det alltid nära till havet och naturupplevelser som förhöjer livskvaliteten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:16 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.