Psykolog Öppenvårdspsykiatrin i Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog Öppenvårdspsykiatrin i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars.

Vi erbjuder

Välkommen till oss som psykolog på mottagningen för neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar. Tjänsten innebär en primär placering på en mottagning, men i anställningen ingår rörlighet mellan mottagningarna.

Arbetet innebär psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med dina teammedlemmar: läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
Naturligtvis ingår också ett samarbete med psykologer inom den övriga öppenvården samt slutenvården. I tjänsten igår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Öppenvårdspsykiatrin erbjuder utöver specialiserade bedömnings- och utredningsinsatser en stor bredd av behandlingsformer såsom exempelvis kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi, PTSD-behandling, internetbaserad KBT, ACT och DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient- och anhöriggupper som affektskola, bipolärskola och ADHD-skola.

Inom psykiatrin sker en ständig utveckling och det är viktigt att kunna möta de behov som finns. För att tillgodose behoven har naturligtvis förvaltningen en positiv inställning till att erbjuda kompetenshöjande vidareutbildningar för att ligga i framkant inom området.

Vi söker

Du är leg psykolog. Meriterande är tidigare erfarenhet av och intresse för psykiatriskt arbete, både behandling och utredning. Du ska ha ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ samt dess behov. Du är öppen, nyfiken och flexibel. Nya utmaningar och förändringsarbete ser du som positivt. Vi ser gärna att du är en person som tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärprofessionella team och förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den Psykiatriska Vuxenpsykiatrin ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av en öppenvårdsmottagning i Västervik, en öppenvårdmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättpsykiatri i Västervik. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.

Specialistpsykiatriska Öppenvården i Västervik består av:

-En mottagning för patienter med neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar.

-En allmän mottagning för patienter som är i behov av psykiatrins specialiserade bedömnings-, utrednings- och behandlingsinsatser. På den allmänna mottagningen finns också ett beroendeteam.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:14 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-03-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.