Psykolog/ PTP-psykolog Primärvården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/ PTP-psykolog Primärvården. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Vi erbjuder

Landstinget i Kalmar län utvecklar omhändertagandet av psykisk ohälsa. Psykologer och kuratorer/socionomer ingår nu i en länsgemensam basenhet. Aktuell tjänst avser arbete som psykolog/PTP-psykolog inom Primärvården i Västerviks kommun. Du kommer att arbeta i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och kurator. Tillsammans vill vi utveckla vården för patienter med psykisk ohälsa.

Vi söker

Vi söker dig som har/är intresserad av KBT-kompetens och en önskan om att:
arbeta för att öka tillgängligheten till psykologen, säkra kvaliteten av den vård som ges med evidensbaserad psykologisk behandling, samt att utveckla samarbetet och kunskapen kring patienter med psykisk ohälsa. Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig metodhandledning och nätverksträffar för primärvårdspsykologer.

Du är leg psykolog respektive psykologexamen, gärna KBT kompetens. Meriterande är erfarenhet av psykologarbete i primärvård, intresse för och erfarenhet av gruppinterventioner, erfarenhet av mindfulness alt annan gruppverksamhet, att utveckla primärvårdspsykologin, samt förmåga att samarbeta över yrkesgränser.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Psykologerna ansvarar för hälsofrämjande arbete, bedömningar gällande psykisk funktion och behandling av patienter med psykisk ohälsa. Psykologerna ansvarar för att psykologisk forskning når fram till medicinsk personal på enheten genom bl.a. utbildningsinsatser och handledning i personalgruppen samt metod- och organisationsutveckling för att hitta vägar att tidigt upptäcka och förebygga psykisk ohälsa. Psykologens arbete rör sig mellan det individuella behandlingsarbetet bla IKBT och ACT, till psykoedukativa patientföreläsningar, gruppinterventioner tex mindfulness, personalhandledning och utbildning. Psykologen ingår även i rehabiliteringsteam och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:94 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. För PTP tidsbegränsad enligt särskild lag Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. För PTP finns fastslagen lön. Ansök senast:2018-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.