Psykolog, Rehabmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog, Rehabmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifterna där du som Psykolog får arbeta både självständigt och i tvärprofessionella team med bred kompetens och erfarenhet. Arbete med gruppverksamhet ingår.

Vi söker nu ytterligare en engagerad psykolog som vill arbeta med neuropsykologiska utredningar, rehabiliterande psykologisk behandling samt konsultation. I uppdraget ingår det arbete mot patienter med förvärvad hjärnskada såsom stroke, hjärntumör och trauma. Du är även medlem i teamet för utredning av minnessvikt på geriatriska kliniken. Det gäller bestämning av art och grad av kognitiv svikt men även avgränsning mot psykisk sjukdom.


Tjänsten är på heltid med möjlighet till deltid om önskemål finns.

Vi söker

Vi söker en legitimerad Psykolog. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom neuropsykologi. Saknar du vidareutbildning men är intresserad av området erbjuder vi möjlighet till specialistutbildning.

Du har god förmåga till att samverka med andra yrkesgrupper och har ett gott bemötande till patienterna och anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamheten i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset.
Insatserna skall vid behov ges i samverkan med andra vårdgivare samt med patientens nätverk. Målet är att våra insatser skall leda till en bibehållen eller förbättrad hälsa och att kunden skall vara nöjd.

Basenheten består av sex enheter, där du som Psykolog kommer ha anställning på Rehabmottagningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:149 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid med möjlighet till deltid om önskemål finns Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.