Psykolog samt PTP-psykolog Primärvårdsförvaltningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog samt PTP-psykolog Primärvårdsförvaltningen. Välkommen med din ansökan senast den 25 juni.

Vi erbjuder

Vi växer och söker nu psykologer och PTP-psykologer till flera av våra hälsocentraler i Kalmar län. Hjärtligt välkommen med din ansökan till ett landsting som gör skillnad.

Landstinget i Kalmar län utvecklar omhändertagandet av psykisk ohälsa i primärvården genom införandet av vårdval för psykisk hälsa på primärvårdsnivå. Till hösten bildar vi psykologer, PTP-psykologer och kuratorer en länsgemensam basenhet.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. I och med din placering på en hälsocentral samverkar du dagligen med andra yrkeskategorier såsom läkare och sjuksköterskor. Genom den länsgemensamma basenheten har du tillgång till ett rikt nätverk med yrkeskollegor och stora möjligheter till att vara med och påverka den övergripande verksamhetens riktning.

I din roll ingår bland annat utredning, bedömning, diagnostisering, det individuella behandlingsarbetet, gruppbehandlingar, handledning, konsultation och patientföreläsningar. Du har möjlighet att själv forma din roll efter de befintliga förutsättningarna och du sprider också din psykologiska kunskap till övriga medarbetare på hälsocentralen. Intresse för utveckling och forskning inom området välkomnas, och du har bland annat möjlighet att delta i rehabiliteringsteam.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med tidiga psykologiska insatser för att förebygga och minska psykisk ohälsa hos befolkningen. Du behöver vara legitimerad psykolog och ha psykoterapeutisk kompetens eller specialistutbildning är meriterande. För PTP-tjänst krävs det att du har psykologexamen. Som PTP-psykolog hos oss får du tillgång till ett utvecklande PTP-program med nätverksträffar, seminarier och regelbunden handledning.

Vi står inför en spännande förändring där vi psykologer och andra yrkesgrupper som arbetar med psykisk hälsa får en stärkt gemenskap och samverkan, och vi söker dig som vill vara med oss på den här resan.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv. Vi erbjuder kontinuerlig handledning, utbildningsinsatser och nätverksträffar, och genom din anställning i Landstinget i Kalmar län har du tillgång till en rad olika förmåner.

Välkommen att söka till vår nya verksamhet inom psykisk hälsa och kontakta oss för mer information. Placering är efter överenskommelse, möjlighet till en flexibilitet i tjänstgöringsgrad och placering finns vid önskemål. Nyfiken? Slå oss en signal så får du veta mer!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:68 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. För PTP tidsbegränsat enl särskild lag. Sysselsättningsgrad:Heltid eller enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning men fastställd lön för PTP-psykologer i Landstinget i Kalmar län Ansök senast:2018-06-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.