Psykolog till Barn- och ungdomkliniken och BUP

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Psykolog till Barn- och ungdomkliniken och BUP. Välkommen med din ansökan senast den 9 december.

Vi erbjuder

Vi prövar nu ett nytt samarbete mellan barn och ungdomskliniken och barn och ungdomspsykiatrin i Västervik. Du kommer att arbeta 50 % på respektive arbetsplats. På Barn och ungdomskliniken har du ett nära samarbete med Kurator och läkare. Inom barn och ungdomspsykiatrin kommer du att bli en naturlig del av det multidisciplinära teamet. Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag där du får möjlighet att hjälpa våra patienter till en bättre framtid. Dina arbetsuppgifter kommer att vara utrednings- och behandlingsarbete kring barn och ungdomar, rådgivning och stöd till patienterna och deras familjer och övriga nätverk. Då tjänsten är ny kommer du själv ha möjlighet att påverka innehållet och utformning av den utifrån tidigare erfarenheter.

Du erbjuds handledning samt möjlighet till vidareutbildning inom ditt verksamhetsområde.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog med kunskaper inom neuropsykologi och KBT. Du har goda kunskaper och erfarenheter av utvecklingsbedömningar av barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utrednings och behandlingsarbete med barn och ungdomar. Vi vill att du har ett genuint intresse för neuropsykologi och att du aktivt deltar i utvecklingsarbete. Som person är du flexibel, har en förmåga att arbeta självständigt, god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande. Landstingets värdegrund är ett - öppet, engagerat och kunnigt förhållningssätt. Vi ser gärna att du delar den med oss.

Intervjuer sker löpnade!
kontaktpersoner: Lotta Ohlsén verksmahetschef Barn och ungdomskliniken . Ulrika Fagerlind enhetschef Barn och ungdomspsykiatrin

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barnkliniken
Vår klinik tar emot barn i åldrarna 0-18 år. Kliniken är specialiserad på somatisk vård som omfattar medicinsk utredning, behandling och omvårdnad. Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicinska problem samt slutenvård inom kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron.Kliniken består en vårdavdelning med 12 vårdplatser, varav 5 platser finns på neonatalenheten. Vi har två öppenvårdsmottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn, en dagsjukvårdsavdelning, lekterapi och sjukhusskola.

Barn och Ungdomspsykiatrin
Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter inom kliniken. Västerviks mottagning ansvarar för tre av länets tolv kommuner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:142 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.