Psykolog till Psykiatriska mottagningen i Vimmerby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog till Psykiatriska mottagningen i Vimmerby. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Som psykolog på mottagningen utför du psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och i team, i nära samarbete med dina psykologkollegor samt övriga teammedlemmar såsom läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
I tjänsten som psykolog ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Handledning vad gäller både psykodynamisk terapi samt psykologutredningar finns att tillgå.

Landstinget i Kalmar Län erbjuder PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från landstingets olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns.

Vi söker

Du är legitimerad psykolog, med intresse för allmänpsykiatriskt arbete och gärna med tidigare erfarenhet av både behandling och utredning. Även du som söker PTP-tjänstgöring kan vara aktuell.
Du har ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ samt dess unika behov. Du är öppen, nyfiken och flexibel. Nya utmaningar och förändringsarbete ser du som positivt och du är en person som tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärprofessionella team och förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Under 2017 har vi flyttat in i våra nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykodynamisk terapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:85 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.