Psykolog/PTP eller leg. psykoterapeut södra ölands primärvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/PTP eller leg. psykoterapeut södra ölands primärvård. Välkommen med din ansökan senast den 16 mars.

Vi erbjuder

Hos oss får arbeta med psykologiska bedömningar och evidensbaserade behandlingsmetoder för personer med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi välkomnar Dig som är nyfiken på metod- och utvecklingsarbete. Vi är i en spännande fas där vi satsar på att utveckla och samordna omhändertagandet av psykisk ohälsa för vår patientgrupp.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är centrala inslag i arbetet. Landstinget i Kalmar län arbetar med e-hälsa och ser även över möjligheterna att använda internetstödd behandling med handledning.

Du kommer att få samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralernas verksamhet och får möjlighet att delta i nätverksträffar och fortbildningsinsatser. Vilket gör att psykologen ingår i ett team inom multimodal rehabilitering och innehar en konsultativ roll gentemot andra yrkesgrupper.

Du som söker tjänsten som PTP-psykolog får en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vi erbjuder kvalificerad professionshandledning och deltagande i ett PTP-program med utbildning och nätverksträff 1 gång/månad. Studiebesök och auskultationer ingår. Vi erbjuder också extra handledning i utredningsarbete och möjlighet till metodhandledning finns.

Vi söker

Det är meriterande om du har kompetens inom evidensbaserade korttidsbehandlingar, handledarutbildning, hälsopsykologi och andra påbyggnadsutbildningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personlig och professionell flexibilitet är nödvändigt, liksom att vara realistisk och ödmjuk. Personlig lämplighet är mycket viktigt för oss. Körkort erfordras.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida psykologkompetensen i primärvården. Vår nuvarande psykolog kommer att vara utlånad till förvaltningen till 2018 slut. Du kommer att få en anställning på förvaltningen vilket kan innebära att det kan bli akuellt att få byta enhet. Vi kommer att bli ett 20-tal psykologer i primärvården i länet, med goda möjligheter till samarbete mellan enheterna.

Södra Ölands primärvård är en av länets landstingsdrivna hälsocentraler och har en personal på cirka 45 personer och drygt 14000 listade patienter. Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST och AT-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi strävar mot att ge en trygg vård med hög kvalitet och vi välkomnar alla, gammal som ung. Kvalitet och gott bemötande är mycket viktigt för att våra patienter ska vara nöjda med sitt besök.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:26 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. PTP-psykolog tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd i primärvårdsförvaltningen med tillfällig placering södra ölands primärvård, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning, PTP-psykolog fastslagen lön. Ansök senast:2018-03-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.