Psykolog/PTP-psykolog till Blå Kustens Hälsocentral i Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog till Blå Kustens Hälsocentral i Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Hos oss får arbeta med psykologiska bedömningar och evidensbaserade behandlingsmetoder för personer med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi välkomnar Dig som är nyfiken på metod- och utvecklingsarbete. Vi är i en spännande fas där vi satsar på att utveckla och samordna omhändertagandet av psykisk ohälsa för vår patientgrupp.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är centrala inslag i arbetet. Landstinget i Kalmar län arbetar med e-hälsa och ser även över möjligheterna att använda internetstödd behandling med handledning.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet och får möjlighet att delta i nätverksträffar och fortbildningsinsatser.

Du som söker tjänsten som PTP-psykolog får en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vi erbjuder kvalificerad professionshandledning och deltagande i ett PTP-program med utbildning och nätverksträff 1 gång/månad. Studiebesök och auskultationer ingår. Vi erbjuder också extra handledning i utredningsarbete och möjlighet till metodhandledning finns.

Vi söker

För leg. psykolog krävs det att du har svensk psykologlegitimation och för sökande som PTP krävs psykologexamen. Det är meriterande om du har kompetens inom evidensbaserade korttidsbehandlingar, handledarutbildning, hälsopsykologi och andra påbyggnadsutbildningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och intresse för att utveckla primärvårdspsykologin. Personlig och professionell flexibilitet är nödvändigt, liksom att vara realistisk och ödmjuk. Personlig lämplighet är mycket viktigt för oss.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida psykologkompetensen i primärvården. Vår nuvarande psykolog kommer tyvärr att sluta och vi bedömer att vi behöver stärka och utöka den psykologiska kompetensen. Du kommer att bli en av ett 20-tal psykologer i primärvården i länet, med goda möjligheter till samarbete mellan enheterna.

Blå Kustens hälsocentral är en av länets landstingsdrivna hälsocentraler och har en personal på cirka 25 personer och drygt 8000 listade patienter. Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST och AT-läkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi strävar mot att ge en trygg vård med hög kvalitet och vi välkomnar alla, gammal som ung. Kvalitet och gott bemötande är mycket viktigt för att våra patienter ska vara nöjda med sitt besök.
Blå Kusten och hela primärvården i länet, rankas bland de bästa i landet vid mätningar som t.ex. den nationella patientenkäte

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:7 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. PTP-psykolog har tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP-psykolog har en fastslagen lön. Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.