Psykolog/PTP-psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 18 november.

Vi erbjuder

Arbetet innebär psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du arbetar både självständigt och i team och i nära samarbete med dina psykologkollegor samt övriga teammedlemmar: läkare, kurator, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
Naturligtvis ingår också ett samarbete med psykologer inom den övriga öppenvården samt slutenvården. I tjänsten som psykolog ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Specialistpsykiatriska Öppenvården i Västervik består av:
-En allmänpsykiatrisk mottagning för patienter som är i behov av psykiatrins specialiserade bedömnings-, utrednings- och behandlingsinsatser.
-En mottagning för patienter med neuropsykiatriska störningar samt psykossjukdomar.


Vi söker nu en psykolog med placering på den allmänpsykiatriska mottagningen och en psykolog till psykrehab.

Inom psykiatrin sker en ständig utveckling och det är viktigt att kunna möta de behov som finns. För att tillgodose behoven har förvaltningen en positiv inställning till att erbjuda kompetenshöjande vidareutbildningar för att ligga i framkant inom området.

För dig som söker PTP-tjänstgöring erbjuder Landstinget i Kalmar Län PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från landstingets olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns samt naturligtvis handledare.

Vi söker

Du är leg psykolog. Meriterande är tidigare erfarenhet av och intresse för allmänpsykiatriskt arbete, både behandling och utredning. Du ska ha ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ samt dess behov och som en del av sitt sammanhang. Du är öppen, nyfiken och flexibel. Nya utmaningar och förändringsarbete ser du som positivt. Vi ser gärna att du är en person som tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärprofessionella team och förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi har möjlighet att handleda en PTP-psykolog är även du som söker PTP-tjänstgöring aktuell!

Intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den Psykiatriska Vuxenpsykiatrin ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av en öppenvårdsmottagning i Västervik, en öppenvårdmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättpsykiatri i Västervik. Inom hela basenheten arbetar 11 psykologer.

Öppenvårdspsykiatrin erbjuder utöver specialiserade bedömnings- och utredningsinsatser en stor bredd av behandlingsformer såsom exempelvis kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk terapi, PTSD-behandling, internetbaserad KBT, ACT och DBT. Vi har också olika psykoedukativa patient- och anhöriggupper som bipolärskola och ADHD-skola.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:52 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-11-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.