Psykoterapeut till Barn- och ungdomshälsan i Västervik

Primärvårdsförvaltningen söker Psykoterapeut till Barn- och ungdomshälsan i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och meningsfullt arbete i vårt team i Västervik. Här får du användning av ditt terapeutiska kunnande och din diagnostiska förmåga, när du behandlar psykisk ohälsa hos barn och unga, 6 - 17 år samt deras familjer inom primärvården.

Kärnan i arbetet är psykologisk behandling, bedömningar och rådgivning. Goda möjligheter finns också att vara med och utveckla nya sätt att nå ut till vår målgrupp och förbättra deras psykiska hälsa, där vi till exempel tittar på möjligheterna till behandling över nätet samt har en pågående satsning på föreläsningar.

Vi söker

Leg psykoterapeut alternativt terapeut med annan grundutbildning. Har du jobbat med målgruppen är det meriterande men viktigast är att du vill arbeta med barn och unga samt deras familjer där det psykologiska samtalet och familjeperspektivet är centralt.

Tycker du att det här låter som något för dig så vill vi gärna att du söker. Viktigast för oss är att hitta dig som vill anta utmaningen att bygga en ny arbetsplats med utrymme för kreativitet och arbetsglädje. Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barn- och ungdomshälsan i Västervik är en relativt nystartad enhet om två team med olika yrkeskategorier inom Region Kalmar län. Teamet i Västervik består av 5 medarbetare och är placerat i nyrenoverade lokaler ute på stan i Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:20 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.