PTP-psykolog till hälsocentralerna i Nybro - Torsås - Emmaboda

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker PTP-psykolog till hälsocentralerna i Nybro - Torsås - Emmaboda. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

Som PTP-psykolog hos oss får du arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen. Vi är i en spännande fas där vi satsar på att utveckla och samordna omhändertagandet av psykisk ohälsa för vår patientgrupp.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är inslag i arbetet.

Som PTP-psykolog får du en allsidig och bred bas inför ditt kommande yrke som legitimerad psykolog. Vi erbjuder kvalificerad professionshandledning och deltagande i ett PTP-program med utbildning och nätverksträff 1 gång/månad. Studiebesök och auskultationer ingår. Vi erbjuder också extra handledning i utredningsarbete och möjlighet till metodhandledning finns.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet. Vi eftersträvar att flera psykologer/PTP-psykologer och psykoterapeuter sitter tillsammans på en hälsocentral, men arbetar till viss del mot ett större geografiskt område. Du deltar i nätverksträffar och erbjuds fortbildningsinsatser.

Vi söker

För att vara aktuellt för tjänsten som PTP-psykolog krävs det att du har avklarad psykologexamen. Goda kunskaper i tal och skrift krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida psykologkompetensen i primärvården. Vi anställer nu ytterligare psykologer och PTP-psykologer till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa på hälsocentralerna i Nybro, Torsås och Emmaboda Vår målsättning är även ett nära samarbete med hälsocentralerna i Smedby och Ljungbyholm.

Vi har valt att börja arbeta i team där flera hälsocentraler ingår, med syfte att ha större möjlighet till kollegialt stöd, handledning och utveckling. Vår avsikt är att tillsammans utveckla vården för patienter med psykisk ohälsa.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, välkommen att skicka in din ansökan idag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:145 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsbegränsad anställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.