PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Välkommen att söka en tjänst som PTP-psykolog på BUP öppenvård i Kalmar/Oskarshamn!

Du kommer att både självständigt och i team arbeta med behandling och utredning av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.

Vi är en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med ett gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar. Vi är lokaliserade i lokaler centralt belägna i Kalmar.

Vi söker

Examen psykologprogrammet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi är en stor arbetsplats med ett 40-tal anställda, varav 9 psykologer.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.
Vi arbetar utifrån flera olika terapeutiska inriktningar som KBT, familjeterapi och psykodynamisk och vi strävar alltid efter att se barnet/ungdomen i sitt sammanhang. Vi erbjuder goda möjligheter till handledning med externa handledare.

I PTP-tjänsten har landstinget I Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbunda nätverksträffar med utbildningar.
Från enheten får du en PTP-handledare samt möjlighet att delta på internutbildningar.

Vid intresse förmedlas gärna en kontakt med nuvarande PTP-psykolog.

Tillsättning sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:5 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:1 år Tidsbegränsat enl särskild lag Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Fastställd lön för PTP-psykologer i Landstinget i Kalmar län Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.