Rehabassistent/Undersköterska till Rehabmedisinsk- och ny Palliativ avd.

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Rehabassistent/Undersköterska till Rehabmedisinsk- och ny Palliativ avd.. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett mångskiftande och temabaserat arbete. Hos oss får du arbeta med rehabmedicinsk- och palliativt vård, där helhetssyn kring patient och närståendes behov är utmärkande. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att delta i förbättringsarbeten. Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet eller intresse av rehabilitering som vill arbeta med Rehabiliteringsmedicin och Palliativ vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet, kompetens samt intresse för just rehabilitering och dessa patientgrupper.
Patienterna på avdelningen kommer att vara i olika åldrar, ha spridda hjälpbehov, olika funktionsnedsättningar, olika individuella önskningar och med varierande familjesituation där även barn i olika åldrar som anhöriga kan komma att förekomma.
Förhoppningen och målet är att nya avd. 6 kommer erbjuda en lugnare miljö för våra patienter och närstående.
Som medarbetare här kommer du att arbeta med alla patientgrupper, där du som rehabassistent förväntas ta ett större ansvar för just rehabiteringen av patienterna som vårdas på rehab medicin.
På avdelningen arbetar idag engagerade och positiva medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner.
Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har individuell schemaläggning och alla anställningar är dag, kväll och natt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avd. 6 har idag 16 vårdplatser fördelade mellan rehab medicin och strokeenhet. I framtiden kommer avd. 6 ha huvudinriktning rehabmedicin och palliativenhet.
På de rehabmedicinska vårdplatserna som är en länsresurs prioriteras ryggmärgsskadade i alla åldrar samt hjärnskadade patienter i arbetsför ålder. På de palliativa vårdplatserna kommer patienter med varierande sjukdomar att vårdas i livets slutskede.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:112 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:80% med möjlighet till heltid via vår resurspool Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.