Rehabiliteringsassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Rehabiliteringsassistent. Välkommen med din ansökan senast den 22 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, självständigt och utvecklande arbete. I din roll som rehabiliteringsassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och det är därför en fördel att du trivs med att arbeta självständigt, är orädd och van att fatta egna beslut. Du kommer bland annat att assistera Samrehabs personal med patientarbete, remisshantering, bokning, kallelser och dokumentation i journalsystemet Cosmic. Du kommer även att samarbeta och samverka med andra professioner både inom landstinget och i kommunerna.


Vi söker

Vi söker dig med utbildning inom hälso- och sjukvård, exempelvis undersköterska eller motsvarande inom rehabilitering. Du bör ha vana av att arbeta med administrativa uppgifter, telefonkontakter samt god datorvana. Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och en vilja att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare.
Samrehab har som uppdrag att erbjuda medborgarna i norra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:7 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat ett år med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.