Röntgensjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Röntgensjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 2 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder intressant arbete med huvudsakligen planerad verksamhet under dagtid måndag till fredag. Beredskapstjänstgöring kväll/helg förekommer enligt rullande schema. Den väl planerade verksamheten innebär att vi kan serva våra medborgare och sätta patienten i centrum för att ge dem den bästa servicen och tillgängligheten.
Personalen är engagerad och ser möjligheter och utveckling som en naturlig del av sitt arbete.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med inriktning diagnostisk radiologi alt. röntgenassistent.
Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Du kommer att ingå i ett arbetsteam på cirka 35 medarbetare fördelat på radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Röntgenavdelningen på Oskarshamns sjukhus är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver dygnet runt allmänradiologisk verksamhet.
Vi utför CT-, MR-, ultraljud-, mammografi- och skelettundersökningar av högsta kvalitet, med bästa omvårdnad och bemötande. Våra röntgensköterskor utför även aortascreening med ultraljud.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:12 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.