Samordnare länsgemensam ledning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Samordnare länsgemensam ledning. Välkommen med din ansökan senast den 2 november.

Vi erbjuder

Du kommer att vara en del av samordningen gällande länets utvecklingsarbete mellan skola, socialtjänst och hälso- och sjukvården. Du arbetar i nära samverkan med kommunernas och hälso- och sjukvårdens samordningsfunktioner. Tjänsten innebär att hålla ihop, omvärldsbevaka och ligga i framkant avseende samverkansmöjligheter. Viktigt att du är en person som kan lyfta blicken och ha förståelse för olikheter mellan verksamhetsfält och samtidigt ha en förmåga till anpassning av hur frågorna ska hanteras på ett strategiskt och konstruktivt sätt för att komma framåt.

Du kommer att ansvara för att samordna Regionens utvecklingsledare inom ramen för länsgemensam ledning i samverkan.

Du är ständig sekreterare på sammanträden för Länsgemensam lednings samt beredningsgruppens möten.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, offentlig förvaltning eller administration och tidigare erfarenhet av att arbeta med förvaltningsövergripande strategiska uppgifter i politiskt styrd organisation.

För att du ska lyckas i rollen krävs att du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och trivs i förändringsarbete. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, detta ses i ditt sätt att prioritera, planera och agera. Du kan på ett självständigt och ansvarstagande sätt strukturera och organisera ditt arbete och du har god samarbetsförmåga. Arbete i ledande position är en merit och det är en stor fördel om du arbetat både i kommunal och landstingsverksamhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Landstingsdirektörens stab, där det jobbar 140 experter inom bland annat ekonomi, folkhälsa, HR, hållbarhet, hälsoval, juridik, kommunikation, läkemedel, planering och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Planeringsenheten samordnar hälso- och sjukvårdsfrågorna, i Landstinget.
Enheten bedriver bland annat utredningsarbete, ansvarar för läkemedelsfrågor, beställd vård och tandvård, kunskapsstyrning, regionsjukvård och insatser kopplade till vissa riktade statsbidrag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:27 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.