Samordnare - Medicinkliniken

Oskarshamns sjukhus söker Samordnare - Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Nu skapar vi två nya funktioner på vårdavdelning 40 och 41!

Under hösten har ett arbete tillsammans med chefer och medarbetare pågått där vi har landat i att vi ska införa två nya funktioner - samordnare. Allt för att skapa en bättre arbetsmiljö för både medarbetare och avdelningschefer. Rollen är efterfrågad så nu ser vi fram emot att få påbörja arbetet utifrån vår nya struktur!

Som samordnare rapporterar du till avdelningschef och kommer arbeta med administration i våra olika system, bla Heroma och Raindance. Du är närvarande dagtid. Ditt fokus kommer vara schemaläggning och bemanningsfrågor där du kommer att ansvara för den dagliga styrningen av resurser i verksamheten. Du kommer även vara behjälplig vid introduktioner av ny personal samt vid anställningsavslut. Som samordnare kommer du att avlasta medarbetare på avdelningen i olika sidouppdrag som t ex Miljö och SÄBE utifrån önskemål och behov. Uppdraget kommer även innebära löpande beställningar samt uppdateringar i olika system. Då rollen är ny så kommer det finnas stora möjligheter att vara med och påverka för att utveckla rollen vidare. Varje samordnare är knuten till sin avdelning men avdelningarna på kliniken samarbetar tätt.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att arbeta med struktur och planering. Som vill lägga pussel och trivs med att vara spindeln i nätet. Vi tror att lyhördet, flexibilitet och lösningsfokus är framgångsfaktorer för att lyckas i rollen. För att trivas i arbetet behöver du våga ta beslut och vilja vara nära och synlig i verksamheten.

Du som söker behöver ha gymnasieexamen med god datavana och goda kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen. För att kunna komma in snabbt i rollen så behöver du även ha goda kunskaper om schemaläggningsmodulen i Heroma, vårt personalsystem. Vi ser det som meriterande att du har kunskaper i Raindance. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av vården. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Medicinklinikens ledord för en patientcentrerad vård är människan i centrum. Kliniken har ett akut- och närsjukvårdsuppdrag och är tillgänglig dygnet runt för våra invånare i Oskarshamn och det mellersta länet. Kliniken har tre vårdavdelningar som utöver det allmänna internmedicinska uppdraget har specialiserats på diabetologi, kardiologi, pulmonologi, hematologi, endokrinologi, infektion, stroke, geriatrik och palliativ vård. Våra avdelningar erbjuder olika specialiserade sjuksköterskemottagningar såsom koronar-, svikt-, KOL-, diabetes- och strokemottagning. Våra engagerade medarbetare är Medicinklinikens största och viktigaste resurs vilket flera omnämnanden i olika kvalitetsregister påvisar.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan ev tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2019:14 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.