Sjukgymnast/Fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjukgymnast/Fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du genomför bedömning, behandling och träning av inneliggande patienter på Västerviks sjukhus samt specialiserad öppenvård.Här finns en rehabiliteringsmedicinsk avdelning med ett länsuppdrag. Ange gärna om du har någon särskild inriktning eller intresseområde. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:81 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-07-30 till 2019-01-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.