Sjukhusfysiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjukhusfysiker. Välkommen med din ansökan senast den 8 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete inom röntgenfysikområdet. I området finns flera modaliteter och ett stort antal moderna utrustningar vilket med stöd av erfarna kollegor ger dig en möjlighet att utveckla en bred kompetens inom röntgenteknik och röntgenfysik. Arbetet består av uppgifter som optimering av undersökningar, kvalitetssäkring, metodutveckling, dosberäkningar och undervisning.

Vi söker

Vi söker dig som är, eller inom kort blir, legitimerad sjukhusfysiker. Tidigare erfarenhet av arbete som sjukhusfysiker är meriterande.

Du har lätt för att arbeta såväl i grupp som självständigt, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Arbetet innebär en nära samverkan med övriga sjukhusfysiker, ingenjörer och klinisk personal varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, servicekänsla samt förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinsk strålningsfysik är en sektion inom Onkologiska kliniken och strålningsfysik. Vi är sju sjukhusfysiker som tillsammans arbetar inom yrkets olika delar. Vi är placerade på Länssjukhuset i Kalmar men ansvarar också för strålningsfysikalisk service vid landstingets övriga två sjukhus i Oskarshamn och Västervik. Arbetet präglas av nära samarbete, korta beslutsvägar och ett ständigt pågående förbättringsarbete där goda idéer uppmuntras och tillvaratas.

Kalmar ligger vackert vid kusten och erbjuder en rik natur med närhet till Öland, många soltimmar och en kulturellt aktiv stad med en anrik historia.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:64 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat from 2018-09-01 till 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.