Sjuksköterska Akuten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Akuten. Välkommen med din ansökan senast den 1 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete då tillströmningen av patienter varierar från dag till dag och du aldrig i förväg vet hur ett arbetspass kommer att se ut. Som sjuksköterska arbetar du med omhändertagande av akut sjuka patienter. Du gör bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder såsom läkemedelsgivning och provtagning. Akutmottagningen är en intressant och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger. Om detta tilltalar dig och du dessutom är van att arbeta självständigt liksom i samarbete med andra passar du i vår grupp. Vi stöttar din kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov.
Vi vill att du som är nyexaminerad sjuksköterska ska få en bra start hos oss. Därför erbjuder vi ett introduktionsprogram för att öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete. I programmet ingår träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen.

Vi söker

För en liten tid sedan sökte vi efter en ny kollega och nu har vi behov av ytterligare förstärkning. Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som sjuksköterska hos oss på akutmottagningen är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar. Vi söker dig som tycker om ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och som gillar att vara där det händer. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, en vilja att förändra och förbättra saker och har lätt till skratt. Vill du bli del av ett gäng som har kul både på och utanför jobbet har du chansen nu. Erfarenhet av arbete på akutmottagning är meriterande men inget krav.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Västerviks sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt. På akutmottagningen tar vi hand om kirurg-, ortoped-, medicin- barn-, ögon- och öronpatienter. Vår arbetsplats är en väl fungerande mottagning som 2017 kunde erbjuda sju patienter av tio en handläggningstid under tre timmar från ankomst till hemgång eller inläggning. Mottagningen samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvården i närliggande kommuner. I anslutning till akutmottagningen finns för närvarande också observationsplatser för akuta patienter som är i behov av kort observation, behandling eller utredning med lågt övervakningsbehov.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:87 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidare 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-07-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.