Sjuksköterska, Akutkliniken Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Akutkliniken Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till utveckling, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter.
Vår klinik består av två delar;
Akutvårdsavdelningen, AVA är en sjukhusgemensam resurs med 18 vårdplatser. Det är en en-dygnsavdelning där vi utreder och behandlar patienter, och som är i behov av fortsatt observation och/eller korttidsvård under maximalt ett dygn.
Akutmottagningen där vi arbetar i olika team; medicin, infektion, kirurgi och ortopedi. Här utför vi ordinerade omvårdnadsåtgärder. Så småningom också i triagen, som är första kontakten med patienterna, vi arbetar med triage enligt Retts, för att så långt det är möjligt handlägga patienter på rätt vårdnivå och i rätt tid.

Vi har en välkomnande personalgrupp, med öppet klimat. Vår arbetsmiljö är spännande, tidvis stressig, rolig och utmanande. Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt veckans alla dagar.
Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov. Erfarenhet av arbete inom sjukvård eller akutsjukvård är meriterande men inget krav.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Du är professionell och kan möta människor med hjärta och värme. Som person är du strukturerad, stabil, har en god samarbetsförmåga och engagemang för att vilja utveckla, förbättra och förändra.
En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som sjuksköterska hos oss på akutmottagningen är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar med patienten i fokus. Arbetet är omväxlande vilket gör att det finns behov av att vara flexibel och även initiativtagande för att lösa och hantera de situationer som uppkommer. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutmottagningen vid Kalmar sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt. På akutmottagningen tar vi framförallt hand om kirurg-, ortoped-, medicin- och infektionspatienter men även de patienter som kommer in med blåljus från övriga kliniker såsom kvinnokliniken- barn-, ögon- och öron. Vår arbetsplats samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvård i närliggande kommuner. I anslutning till akutmottagningen finns akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser för akuta patienter som är i behov av kort observation, behandling eller utredning med lågt övervakningsbehov. Vi har ett nära samarbete med geriatriska rådgivningsteamet som finns på akutkliniken.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:145 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.