Sjuksköterska Alkoholmottagningen Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska Alkoholmottagningen Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 16 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tjänst på Alkoholmottagningen, Stora Trädgårdsgatan 39, Västervik. Vi riktar oss till personer med överkonsumtion/beroende av alkohol och deras anhöriga i hela kommunen.

Vi söker

Vi söker leg sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri, steg 1 liksom erfarenhet av arbete och erfarenhet av arbete inom området är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort fordras.
Vår arbetsplats är ett litet team bestående av 2 sjuksköterskor och 1 kurator samt 2 konsultläkare.
Om tjänsten: Arbetsuppgifterna består av behandlingsarbete i form av samtal och medicinska bedömningar i samband med abstinensbehandlingar. Arbetet är självständigt. Stora möjligheter till utbildning finns. Regelbunden handledning erbjuds.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder tjänst på Alkoholmottagningen, Stora Trädgårdsgatan 39, Västervik. Vi riktar oss till personer med överkonsumtion/beroende av alkohol och deras anhöriga i hela kommunen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:169 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.