Sjuksköterska allmänpsykiatrisk avdelning samt rättspsykiatrisk avdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska allmänpsykiatrisk avdelning samt rättspsykiatrisk avdelning. Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti.

Vi erbjuder

I arbetet som sjuksköterska möter du patienter med varierande behov. Sjuksköterskan kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och dokumentation med andra intressanta uppgifter som t ex bedömningar, stödjande samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och avdelningens skötare samt övriga teammedlemmar - kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Fysioterapuet och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

Som sjuksköterska inom heldygnsvården ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Arbetet innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete.

Inom landstinget har vi goda möjligheter till fortbildning och utbildningstjänster för vidareutbildning till specialistsjuksköterska.

Vi söker

Vi söker sjuksköterskor till allmänspsykiatrisk avdelning eller rättspsykiatrisk avdelning.
Du är legitimerad sjuksköterska och trivs med ett omväxlande arbete! Specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk arbetserfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande av patienter, närstående och arbetskamrater.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatrin i Västervik har tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar samt en rättspsykiatriska avdelning.
Inom basenheten finns också öppenvårdmottagningar i Västervik och i Vimmerby.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:50 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.