Sjuksköterska avd 21 vuxenpsykiatrin

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska avd 21 vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 20 januari.

Vi erbjuder

Sjuksköterskan kombinerar yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och dokumentation med andra intressanta uppgifter som t.ex. bedömningar, stödjande samtal och telefonrådgivning.

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och avdelningens skötare samt övriga teammedlemmar - kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Fysioterapuet och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.
Arbetet innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete. Vi erbjuder flexibilitet och anpassning till individuella behov och schemaönskemål.

Vi söker

Du som söker är leg. sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och/eller psykiatrisk arbetserfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande till patienter, närstående och arbetskamrater.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Avdelning 21 är en akutavdelning och behandlingsavdelning med tio stycken vårdplatser.
Vi söker DIG sjuksköterska som är intresserad av psykiatri och som vill vara med och påverka utvecklingen inom psykiatrin i Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:99 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.