Sjuksköterska Barn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Barn. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation och där du ges möjlighet till ständig utveckling. Du kommer att ingå i någon av våra specialistgrupper vars uppdrag är att driva vården framåt och ständigt förbättra verksamheten. Vi arbetar familjecentrerat och bedriver samvård av barn och föräldrar så att föräldrarna känner sig trygga och delaktiga under hela vistelsen hos oss. Integrerat på avdelningen finns också en välfungerande neonatal hemsjukvård.

Vi söker

Vi söker dig som är leg specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt leg sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård och neonatalvård eller med ett stort intresse för den här typen av vård.
Förutom ett genuint intresse för barnsjukvård och neonatologi värdesätter vi ett stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga samt att kunna hantera pressade situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: Omtanke, bemötande och skicklighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken tar emot barn i åldrarna 0-18 år. Kliniken är specialiserad på somatisk vård som omfattar medicinsk utredning, behandling och omvårdnad. Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicinska problem samt slutenvård inom kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron. I vissa fall tar vi även emot barnpsykiatriska fall för ovan nämnda åldersgrupp.
Kliniken består av två öppenvårdsmottagningar och en vårdavdelning. Vårdavdelningen har 12 vårdplatser fördelat på 7 avdelningsplatser och 5 neonatalplatser. På kliniken finns även lekterapi och sjukhusskola.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:75 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.