Sjuksköterska Barnmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Barnmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med en blandning av långsiktig patientkontakt genom egna patientmottagningar och mer akuta besök som kommer till kliniken. Du ges möjlighet till samarbete både med kollegor och andra professioner eftersom arbetet bedrivs i team av läkare, sjuksköterskor och barnsköterskor. Vi är en liten klinik med stora påverkansmöjligheter tack vare korta beslutsvägar.

Anställningen omfattar viss helgtjänstgöring med arbete dag/kväll/natt.

Vi söker

Vi söker dig som är leg specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt leg sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård och neonatalvård eller med ett stort intresse för den här typen av vård.
Förutom ett genuint intresse för barnsjukvård, värdesätter vi ett stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga samt att kunna hantera akuta situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: Omtanke, bemötande och skicklighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken har två specialistmottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Den lediga tjänsten är på barn- och ungdomsmottagningen i Västervik, där vi har barnmedicinsk mottagning och även barnakuten dagtid.
Vårdavdelningen som finns på Västerviks sjukhus har 7 vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år och 5 platser på neonatalen, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vi erbjuder specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri.
Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:92 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.