Sjuksköterska, BUP heldygnsvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska, BUP heldygnsvård. Välkommen med din ansökan senast den 1 september.

Vi erbjuder

Sjuksköterska BUP akutavdelning

Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Du kommer att tjänstgöra på den länsövergripande heldygnsvården belägen i Kalmar med fyra vårdplatser. Vi strävar efter att anpassa arbetstider utifrån verksamhet och individ.

Vi söker

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna sökande med ambitionen att genomgå specialistsjuksköterskeutbildning inom psykiatri. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen.
Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För dig som är nyutexaminerad finns landstingets ettåriga mentorskapsprogram som stöd i din introduktion.

Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby och två ätstörningsenheter i basenheten utöver heldygnsvården. BUP har cirka 100 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:42 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.