Sjuksköterska Cytostatikamottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Cytostatikamottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars.

Vi erbjuder

Cytostatikamottagningen söker ny medarbetare - är det du?

På cytostatikamottagningen arbetar du i en grupp tillsammans med andra sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Arbetet är patientnära med information till cancerpatienter och anhöriga, behandling med cytostatika, antikroppsbehandling samt tabletter och injektioner. Vi bedriver även mottagningsarbete och erbjuder våra patienter telefonrådgivning via TeleQ.

Vi behandlar patienter med t ex bröstcancer, prostatacancer, mag/tarmcancer, hjärntumörer och malignt melanom.

Arbetet är mycket omväxlande och arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi har from med årsskiftet även en Klinisk prövningsenhet, KPE, där arbetet som sjuksköterska är att leda och att vara delaktig i pågående studier men även att starta upp nya intressanta studier.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet och med intresse för onkologisk vård. Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Meriterande är erfarenhet av eller intresse för kliniska studier.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar.
Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.
Vår verksamhet växer och vibehöver därför bli fler.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:18 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-03-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.