Sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker, transfusionsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker, transfusionsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Arbetet innebär att alltid jobba enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och verksamhetens uppsatta mål med givaren alltid i fokus. I arbetsuppgifterna ingår tappning av blodgivare, boka/avboka givare, givarärenden, rekrytering och nyanmälningar av blodgivare, hemokromatosärenden och kontrollprovtagningar, samt uppföljning av blodgivaren vid behov. Arbetet är huvudsakligen förlagt till dagtid på vardagar, kvällstappning och tappning på vår filial i Vimmerby ingår också.
Vi har ett tätt samarbete med Klinisk kemi och transfusionsmedicin både i Oskarshamn och Kalmar.

Vi söker

Vi söker Dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller legitimerad sjuksköterska. Du bör ha ett stort intresse för transfusionsmedicin och blodgivning i första hand. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete inom området. Det är även meriterande att ha B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Västervik är ett av tre laboratorier inom basenheten klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar län. Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling. Vi samarbetar med Linnéuniversitetet i utbildningen av biomedicinska analytiker och kommer snart att få läkarutbildning i samarbete med Linköpings universitet. Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklingsarbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2018:11 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.