Sjuksköterska, Endoskopienheten/kirurgmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, Endoskopienheten/kirurgmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 11 januari.

Vi erbjuder

Endoskopienheten ligger i nybyggda, fräscha lokaler med 5 undersökningsrum som är utrustade med moderna teknisk apparatur. På enheten arbetar läkare, endoskopist, sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete runt patienten.
Mottagningsarbetet bedrivs dagtid, måndag till fredag med arbetsuppgifter som innebär bland annat: genomföra undersökningar som gastro- och coloscopier, PEG-inläggningar, samordna verksamheten samt telefonrådgivning. Utvecklingsmöjligheter för tjänsten, att inom första året lära dig sedera patienter vid undersökning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser och sociala färdigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är också lyhörd och arbetar bra tillsammans med andra människor och har lätt för lära. I din yrkesroll är du trygg och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av endoskopisk verksamhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 70 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:176 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.