Sjuksköterska Esplanadens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Sjuksköterska Esplanadens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

ett stimulerande arbete där du blir en del av ett engagerat team som kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vår Hälsocentral.
Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består av sjukvårdsrådgivning i Tele Q varvat med egen mottagning samt viss tjänstgöring på vår primärvårdsjour.
Har du en specialitet eller intresseområde inom vårt uppdrag?

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande.

Som medarbetare i teamet kommer du att aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete och erbjuds spännande omväxlande arbetsuppgifter.

Hos oss erbjuds du den kompetensutveckling du och verksamheten behöver.

Vi söker

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill vara en del av vår goda gemenskap.

Gärna erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet från primärvård är meriterande.
Vi erbjuder mentorskap om du är ny i din yrkesroll.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Esplanadens hälsocentral har just nu 10 700 listade personer. Vi har en god bemanning och god tillgänglighet. På läkarsidan är vi fullbemannade och vi använder oss inte av bemanningsföretag.

På vår hälsocentral råder en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje. Kom med i vårt gäng!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:141 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.