Sjuksköterska geriatrik, enheten palliativ medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska geriatrik, enheten palliativ medicin. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsdag som skiftar både i innehåll och utmaningar. Du möter patienter och närstående inne på vårdavdelning och i deras egna hem. Självständigt arbete där du som sjuksköterska kan ta egna initiativ, göra bedömningar. Du arbetar i multiprofessionellt team med avancerad medicinsk teknik och omvårdnad. Här finns utrymme för reflektion över vårdsituationer, så att du kan få bekräftelse och kan utveckla din kunskap.
Vi erbjuder Kurs i Palliativ vård - utifrån den palliativa vårdens filosofi och förhållningssätt, 8 högskolepoäng, avancerad nivå. Start januari 2019, deltidsstudier.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv. Där kommunikationen är en ärlig, öppen och äkta dialog. Erfarenhet och utbildning i palliativ omvårdnad är meriterande, men du förväntas i första hand ha stort intresse och engagemang i palliativ vård.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Geriatriska kliniken, Avdelning 30 är specialiserad palliativ slutenvård. I vår lasarettsanslutna hemsjukvård (LAH) har vi specialiserad palliativ hemsjukvård i Kalmar med nära omnejd. Vården är tillgänglig dygnet runt och utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård.
Vi välkomnar studenter, undersköterskeelever och läkare under utbildning. Vi säkerställer hög kompetens genom internutbildning, kontinuerlig professionell handledning och dagliga reflektiontillfällen. Aktuella forskningsresultat införlivas tidigt i vården. Välkommen till en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra och har alltid nära till skratt. Vi arbetar med livet i fokus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:131 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.