Sjuksköterska geriatrik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 4 juli.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del i vårt team. Du kommer att arbeta tillsammans med undersköterskor, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Varje profession ger sitt bidrag i vårdplaneringen. Tillsammans är vi ett härligt gäng kollegor i en öppen och tillåtande atmosfär! Vi anser att fortbildnings behövs eftersom kunskap är en färskvara, därför erbjuder vi dig att läsa två högskolekurser inom geriatrik och palliativ vård. Dessutom tar vi gärna emot förslag på utbildningar som är värdeskapande för dig som medarbetare och för våra patienter. Finns intresse att enbart arbeta natt på kliniken så erbjuds även det.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Teamarbetet är viktigt hos oss och du är flexibel och bra på att samarbeta. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av vår avdelning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter att:
. du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet.
. du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad.
. du är trygg i din roll och har förmåga att prioritera.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi på Geriatriska kliniken i Kalmar öppnar ytterligare sju vårdplatser och behöver därmed bli fler i vårt härliga team för att ge en god och säker vård. Detta gör vi tack vare kunniga, engagerade medarbetare som är nyfikna på framtiden och som trivs med att vårda äldre. I dagsläget är en del av dessa tjänster tillsatta men vi behöver förstärka med ytterligare tre stycken. Vi hoppas att just Du vill komma till oss och vara en del av vårt glada gäng.
Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete med målsättning att ge en god och säker vård. Som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Vi arbetar för en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas.

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du att arbeta heltid och utrymme ej finns på kliniken kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats på länssjukhuset.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:146 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.