Sjuksköterska gynmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska gynmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 15 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
En rotationstjänst vilket betyder att du arbetar 50% på gynmottagningen dagtid och 50% avd 89 gyn/BB dag kväll natt.
På gynmottagningen får du chansen till ett självständigt arbete då du sköter abortrådgivning och rådgivning via teleQ. Du är dessutom spindeln i nätet eftersom du har hand om till exempel remisshantering och tidsbokning. Ingen dag blir den andra lik eftersom vi hjälper både planerade besök och mer akuta patienter som kommer till mottagningen. I din anställning på gynmottagn omfattas du av arbete dagtid.

Vi söker

Vi söker
Dig som är utbildad sjuksköterska med ett brinnande intresse för gynekologiska frågor och gärna med erfarenhet av arbete på gynmottagning. Som person är du empatisk, lugn och initiativtagande. Du tror på allas lika värde och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och kultur påverkar både dig själv och andra. För att trivas hos oss tror vi att du både uppskattar samarbete men även kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik ger kvinnor i norra Kalmar län förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård.
Gynmottagningen i Västervik har allmän gynekologisk verksamhet, gör barnlöshetsutredningar och har viss uroterapimottagning. Vi hjälper kvinnor med smärtor i underlivet, misstanke om infektion och blödningar, abortrådgivning, klimakteriebesvär, inkontinens och framfallsbesvär. Hos oss arbetar ca 30 personer och vi har drygt 2000 besök per år.
På avd 89 gyn finns 5 vårdplatser. Verksamheten innefattar gynekologiska operationer, aborter, akuta gynekologiska sjukdomar samt palliativ vård. På jourtid har vi även akutmottagning för dessa patienter Avd 89 är också en BB avdelning där vi vårdar mor och barn efter förlossning. Vi har ett nära samarbete med barnavdelningen. Här finns 10 vårdplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:88 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.